De filosofie van Techno Metal Industrie is geënt op een reeks waarden die al van bij de start van de activiteit vastlagen. Deze waarden droegen bij tot een gedurige ontwikkeling, terwijl de harmonie in de werking behouden bleef.

Klanttevredenheid als grootste aandachtspunt

De klanten van Techno Metal Industrie zijn grotendeels algemene aannemers die het onderdeel ‘metaal’ van hun bestellingen in onderaanneming geven.

Techno Metal Industrie speelt een ondersteunende rol ten aanzien van zijn klanten, om zich niet te beperken tot de levering en de plaatsing van metaalconstructies in enge zin. Het studiebureau van Techno Metal Industrie speelt in dat opzicht een doorslaggevende rol, door de klanten toegevoegde waarde te bieden.

Daarnaast gaat Techno Metal Industrie altijd volop voor kwaliteit om de uitvoering van de contracten rimpelloos te doen verlopen, met ‘nul geschillen’ in de relatie met zijn klanten als doel.

Kwaliteit, elke dag en over de hele lijn

Techno Metal Industrie wil zich verantwoordelijk opstellen in de hele uitvoering van zijn opdrachten, door zijn teams in elk stadium te betrekken:

Studiebureau

View More: http://haikudesign.pass.us/tmi

zijn rol is essentieel om oplossingen te vinden, de kosten te optimaliseren voor de klanten en de globale haalbaarheid zeker te stellen, transport en plaatsing inbegrepen.

Tekenbureau

IMG_6950

het bekrachtigt wat zal moeten geproduceerd worden en ontwerpt het

Productie in de ateliers in Seilles

IMG_6960-2

staat in voor de kwaliteit van de constructies

Plaatsing ter plaatse

TWT08080-PASSERELLE GARE DE GEMBLOUX-1

doet de assemblage en de plaatsing ter plaatse

Met uitzondering van de oppervlaktebehandelingen (schilderwerk en thermische verzinking) doet Techno Metal Industrie alles zelf en neemt zo voor 100% de verantwoordelijkheid op voor de uitvoering van de opdracht die het van zijn klant krijgt.

Met deze aanpak van a tot z wil Techno Metal Industrie de klanten op en top tevreden stellen, door een betrokkenheid van in het studiestadium, door een betere kostenbeheersing en door de naleving van de termijnen. Daar komt ook de overeenstemming met de normen bij, met het oog op ‘nul geschillen’ met tevreden klanten.

équipe-technométal

Endogene ontwikkeling

Techno Metal Industrie ontwikkelt zich verder volgens drie geografische pijlers:

  • een grote speler in de sector blijven, in Wallonië en in Brussel,
  •  meer optreden in Luxemburg,
  • activiteiten in Vlaanderen uitbouwen.

Deze ontwikkeling moet het bedrijf en de werkgelegenheid in stand houden en versterken.

Een samenhangend en motiverend management

Het managementteam van Techno Metal Industrie beschikt over een bijzonder stevige technische bagage. Het is niettemin multidisciplinair geworden en biedt iedereen de kans om zich te ontwikkelen naargelang de eigen ambitie.
Het team, verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, is erg complementair. De overeenkomst van het managementteam garandeert een wereldwijde samenhang en een noodzakelijke voorwaarde voor de ontwikkeling van het bedrijf.