Mahatma Gandhi (1869 – 1948) zei het al. “Geluk komt van het werk en van de fierheid op wat men doet”. Techno Metal Industrie vertolkt deze uitspraak nogal goed.

Techno Metal Industrie bouwde een gamma activiteiten in de metaalbouw uit, op vier gebieden. De werken worden vooral uitgevoerd in het kader van grote opdrachten in de sectoren burgerlijke bouwkunde en de bouw in brede zin.

Smeedwerk

Techno Metal Industrie ontwerpt, fabriceert en plaatst smeedwerk voor de industrie, voor particulieren en voor flatgebouwen. Techno Metal Industrie is het enige Waalse bedrijf dat erkend is in klasse 7 in smeedwerk. Meer lezen over de activiteiten in smeedwerk.

Staalconstructies

In de metaalbouw staat Techno Metal Industrie in voor het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van zware industriële constructies, residentiële constructies en staalconstructies voor winkelcentra. Meer lezen over de activiteiten in de bouw en de plaatsing van staalconstructies.

Kunstwerken

Techno Metal Industrie ontwerpt, fabriceert en plaatst rij- en loopbruggen, ophaalbruggen en bowstrings voor de burgerlijke bouwkunde en de spoorwegen. Kom meer te weten over de deskundigheid van het bedrijf in de bouw van metalen kunstwerken.

Mechanisch laswerk

Techno Metal Industrie voert mechanische precisielaswerken uit voor de sector van de waterwegen. Het bedrijf ontwerpt en plaatst uitrusting en kleppen voor sluisdeuren, dammen en andere werken voor de waterwegen.