Didier VAEL

Didier Vael heeft een diploma van de Universiteit Gent als Burgerlijk elektrotechnisch ingenieur (1992) en een Master in Business Administration van de Vlerick Management School (1993).

Hij vervoegde Techno Metal Industrie in mei 2020.

Didier Vael is de CEO van het bedrijf.

Frank LEURENTOP

Frank Leurentop studeerde af aan de Universiteit Gent als burgerlijk ingenieur elektromechanica (1984) en een master in industrieel management (2000).
Hij kwam in augustus 2020 bij Techno Metal Industrie.
Frank Leurentop is de operationeel directeur van het bedrijf.

Benoit de DORLODOT

Benoit de Dorlodot heeft een diploma van de Université catholique de Louvain als Burgerlijk ingenieur bouwkunde (1987). Hij stapt in 2001 in het kapitaal van Techno Metal Industrie.

Benoit de Dorlodot is commercieel directeur van het bedrijf.

Het is een groep van drie ingenieurs vier instaat voor de ontwikkeling en het dagelijks beheer van Techno Metal Industrie. Zij zorgden voor groei, maar behielden wel de oorspronkelijke ‘familiale’ aanpak van het bedrijf.

Cédric GOFFAUX

Cédric Goffaux studeerde af aan het Instituut voor Administratie en Management als Licentiaat in Managementwetenschappen (IAG-LSM, 2002).

Cédric Goffaux is verantwoordelijk voor de administratieve, financiële en beheerscontrole van TMI.

Eric DENEIL

Eric Deneil heeft een diploma van het Institut supérieur Industriel Liégeois als Industrieel ingenieur, optie mechanica (ISIL, 1989). Hij is stichtend lid van Techno Metal Industrie (1996).

Eric Deneil is belast met de technische leiding van het bedrijf.